Výběr žánru January 23rd, 2011

The Man Who Brought Us Here [ENG]

Seriál LOST s námi byl úžasných 6 let a 6 sérií. Vynikal především suprovou atmosférou, nádhernými vizuály a doslova elektrizujícím napětí. Díky těmto přednostem se nesmazatelně zapsal do dějin filmu, a podle mě jde o jeden z prvních velkých seriálů které se nemusí stydět vedle vysoko rozpočtových filmových trháků.
Toto krátké volné pokračování, vzniklo díky iniciaci několika fanoušků kteří se frajersky vyrazily točit přímo na havaj, a to na místa kde se točil i původní seriál. Sice tento film nedosahuje kvalit svého vzoru, ale rozhodně zaujme lokacemi a velkou profesionalitou s kterou se tento amatérsky natočený film prezentuje.

Tvůrce toho kratkého filmu na sebe upozornil již dříve, naprosto fenomenální poctou skladateli Johnu Williamsovi.

Beyond Black Mesa [ENG]

PC série Half-Life se zdá být pro filmaře zladým dolem. Jen naše skromné stránky obsahují již minimálně dva projekty, které se inspirovaly touto herní sérií. Tento snímek, nesoucí název Beyond Black Messa, je po vizuální stránce více než povedený a vzhledem k rozpočtu 1200 dolarů působí profesionálně. Blabla.. recenzi vám tu psát nebudeme, proto se na snímek podívejte a napište do komentáře svůj názor.

Ještě pár zajímavostí: Produkce filmu probíhala 2 roky a točilo se na kameru Canon HV20 (Správně, ne všechno cool se musí točit na REDku:)). Štáb snímku čítal celkem 7 lidí. Pokud vás zajímá víc. Mrkněte na ofiální web.

Číst celý článek »

Kupé č. 8

Tři zcela odlišné životy se střetnou se společným osudem.

———————————————————————————

Přidal: F8 movies