Výběr žánru January, 2011

Fallout: Nuka Break

Join Twig, bývalí obyvatel Vaultu 10, hledá v neúrodné pustině východní Kalifornie pravou vychlazenou Nuka Colu. Doprovází ho radiací zničený Ghoul Ben, a bývalá sexy otrokyně Scarlett. Tato vtipná parta se ve snaze přežít bojují s drsnou krajinou a dotěrnými skupinami nájezdních žoldáků aby mohli konečně najít vyhledávaný nápoj Nuka-Coly a zavřít tomu ukňouranému Twigovi klapačku .-)

Tvůrcům se úplně perfektně podařilo vystihnout ducha i atmosféru her Fallout.
I když vás tyto hry příliš nezajímají rozhodně si najděte chvilku času tento kraťas vás zaručeně zabaví.

Doporučuji sledovat na Youtube a zapnout si české titulky.

Ignis Solus

Ignis Solus je latinsky, hrubě přeloženo: “shořet sám”

Natočeno v originálním prostředí multiplayerové hry Team Fortress. Hrdina tohoto filmu Pyro, se ocitne sám v opuštěném prostředí a začne prozkoumávat nový svět. Ale co dělat sám? Zůstane už navždy takhle a nebo se mu podaří někoho najít aby se necítil tak sám? Ale co když svým chováním všechny vyžene?

Važte si svých nepřátel, protože v každé multiplayerové hře a i v životě samotném je bez nich sakra nuda 🙂

The American Dream

Po dlouhé době přinášíme také jeden dokumentární snímek. Tento animovaný dokument pojednává o americkém bankovním systému. Kde americká vláda bere peníze? Kdo je tiskne a jak to všechno začalo se dozvíte ve 30ti minutách příjemně podanou a zábavnou formou a to s českými titulky. Příjemnou zábavu. Nezapomeňte se podělit o svůj názor.

Little Dinosaurs [ENG]

Táta vypráví svému synovi krátký příběh o malých dinosaurech, které šikanuje jeden velký dinosaur. Jak ho asi porazit? Utéct? Schovat se za maminku a tatínka? Jak může asi malá skupina dinosauříků porazit jednoho velkého ošklivého dinosaura?

Krásná animace a roztomilý příběh s lekcí do života 🙂

DEATH ZONE

O jednom muzovi ktory kraca po svete aby nasiel lepsie miesto na zemi.

Přidal: PatrikPavlis

Normalny Clovek cislo 32

Vek stresu, roboty a kerieri. Clovek zabuda na tradicie a stava sa otrokom modernej doby, internetu, telefonu a medii. Myslite ze nemate cislo a neni ste monitorovany ? Dobre sa obzrite…

Přidal:  PatrikPavlis