Výběr žánru February, 2010

Mater and the Ghostlight

Animované
7:00 min
1 Komentář
Australia

Přinášíme vám krátký film opět od Pixaru. Luxusní zpracování animovaných postaviček a jejich detailní mimiku společnosti Pixar snad nemusím dále opěvovat. Mater and the Ghostlight zaujme spíše menší diváky, doporučuji shlédnout film až do konce, kde se po titulkách objeví vtipný konec, jak u Pixaru bývá zvykem.

Co říká Mater za titulkama? “Měl bys radši utéct, říkali že se tu někde pohybuje Banshee… Ale zatím sem ho neviděl …. Dobrou”

The Lady And The Reaper

Animované, Komedie
8:20 min
12 Komentářů
Španělsko

Španělský snímek nominovaný na letošní ceny akademie s názvem “The Lady And The Reaper” je komediální animovaný snímek s poněkud morbidní tématikou. Zaručujeme Vám výbornou zábavu po celých 8 minut filmu. Bližší informace k filmu nemáme, jelikož jsou ve španělštině:)

The White End / Bílá smrt

Další přírůstek do rodinky českých filmů na našem webu se jmenuje The White End / Bílá smrt a je prací tvůrců ze Second Heaven. Jedná se o velmi povedený snímek s tématikou “honba za pokladem”.. Hra, na konci které si vítěz přijde na kufřík nacpaný bankovkami, je plná zvratů a skvěle natočených záběrů. Užijte si tento skvělý krátký film a nezapomeňte tvůrcům své připomínky a názory psát formou komentáře pod film.

Offside

Offside je druhým výtvorem filmařské dvojice Tadmor – Nattiv ( The Strangers). Podobně jako u Strangers tvůrci vykreslují atmosféru pomocí skvělých záběrů a zvukové stránky filmu. Ve snímku nepadne opět ani slovo. Film se odehrává v Izraeli.  Text distributora: Jedna hranice, čtyři fanouškové a finálový fotbalový zápas.